DLACZEGO WARTO Z NAMI NAWIĄZAĆ WSPÓŁPRACĘ?

• Oferujemy pomoc w sprzedaży dzieł sztuki. Wyjątkowe dzieła jak np. instalacje, duże rzeźby itp. prezentujemy w pracowni twórcy, gdzie po wcześniejszym umówieniu można je obejrzeć i po zakupie osobiście odebrać. Zapraszamy do współpracy artystów oraz galerie sztuki.
  • Organizujemy indywidualne wystawy dzieł sztuki artystów z nami współpracujących, m.in. w przestrzeniach biznesowych.
  • Organizujemy indywidualne wizyty w pracowniach artystów z nami współpracujących.
  • Oferujemy profesjonalne doradztwo w tworzeniu domowej kolekcji sztuki współczesnej.

Chcemy podkreślić, że 20% prowizji od sprzedaży dzieł sztuki jest przeznaczone na realizację celów statutowych Fundacji artystyczno-edukacyjnej andART.

JAK NAWIĄZAĆ Z NAMI KONTAKT?

Jeśli jesteś twórcą albo reprezentujesz galerię, która chce podjąć z nami współpracę w zakresie sprzedaży, prosimy o napisanie maila, zawierającego krótką biografię oraz portfolio, na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Jeśli jesteś zainteresowany zakupem dzieła sztuki do domowej czy służbowej kolekcji, albo wypożyczeniem dzieła sztuki lub zorganizowaniem wystawy w przestrzeni biznesowej, napisz mail na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Jeśli jesteś zainteresowany wizytą w pracowni artysty, z którym współpracujemy - napisz mail na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., z informacją, do której pracowni chciałbyś pójść i dlaczego. W odpowiedzi otrzymasz warunki takiej usługi.