Organizatorzy Konkursu "Święto Światła 2017/18", zgodnie z § 4, pkt. 11. Regulaminu Konkursu "Święto Światła 2017/18", podjęli decyzję o nie rozstrzygnięciu Konkursu z uwagi na to, że do Konkursu zostało zgłoszonych mniej niż 50 prac.

Wszystkim, którzy wzięli udział w Konkursie i nadesłali swoje prace, Organizatorzy serdecznie dziękują.

Jednocześnie informujemy, że Fundacja andART dokonała zwrotu opłat wniesionych przez uczestników Konkursu w ramach opłaty rejestracyjnej.

Dochód z konkursów realizowanych przez Fundację andART jest przeznaczony m.in. na rozwój działań statutowych.

15 grudnia 2017 roku wystartował I Ogólnopolski Konkurs Fotograficzny „Święto Światła 2017/18”, inspirowany świątecznymi iluminacjami polskich miast, parków, jarmarków i pałaców. Do udziału zapraszamy wszystkich, którzy pragną podzielić się szczególnym w tym okresie pięknem architektury i urbanistyki naszych miast czy przestrzeni publicznych, ozdobionych świątecznymi dekoracjami świetlnymi.